Pagina 1 van 1

Farmerfoto.nl

Geplaatst: za 03 jan, 2015 10:53
door Mechafarmer
Afbeelding


Niet helemaal nieuw, maar wel de moeite waard om even bij jullie onder de ogen te brengen, zeker nu de grote uploadsites hun voorwaarden hebben gewijzigd.

Voor het uploaden van foto's met thema landbouw, gww en/of miniaturen kan je Farmerfoto gebruiken. De foto's zijn na het uploaden op de meeste forums te plaatsen middels de BBCode en zijn te gebruiken voor websites.

Als lid, maar ook als gast kan je foto's uploaden. Te grote foto's worden automatisch verkleind en na het uploaden kan je ze wijzigen en/of roteren.

Als extraatje kunnen ingelogde leden ook de foto's beoordelen met een cijfer. Wellicht dat in de toekomst eveneens een reactie mogelijkheid wordt geactiveerd.

Kortom, probeer Farmerfoto.nl eens uit.

Re: Farmerfoto.nl

Geplaatst: za 03 jan, 2015 15:14
door mike_v
Nieuw jaar, nieuw seizoen, zodra er nieuwe foto's gemaakt zijn maak ik er weer gebruik van voor de Wallpapers op Agrofotografie! ;)

Re: Farmerfoto.nl

Geplaatst: za 03 jan, 2015 20:46
door ih power
is er ook al gekeken naar een mogelijkheid om makkelijk meerdere foto's up te loaden?

Re: Farmerfoto.nl

Geplaatst: za 03 jan, 2015 21:05
door Joran
Mechafarmer schreef: Wellicht dat in de toekomst eveneens een reactie mogelijkheid wordt geactiveerd.


Lijkt me een erg leuke aanvulling :D
Zo'n dagboek is wel leuk maar gaat meer tijd inzitten dan als je een foto upload met beschrijving en daar gelijk op kan reageren.

Re: Farmerfoto.nl

Geplaatst: zo 04 jan, 2015 10:55
door Stigter
@Eise,

Hoeveel foto's wil je tegelijk uploaden? Op dit moment kan je er 10 tegelijk doen, maar dit is vooral voor de tragere uploaders onder ons bedoelt, zodat ze geen foutmeldingen krijgen. In een zipbestand kan je volgens mij ook tot 10 foto's tegelijk uploaden.

@Joran,
We hebben het hier wel eens vaker over gehad, het risico loop je dat er op Farmerfoto een discussie ontstaat die je eigenlijk op het Farmerforum of ander forum wil hebben? Het commentaarsysteem zal in ieder geval alléén voor leden zijn.

Re: Farmerfoto.nl

Geplaatst: zo 04 jan, 2015 14:05
door ih power
ik vind het vooral makkelijk voor bijvoorbeeld evenementenfoto's dan is het wel handig als je in een keer alles kunt uploaden anders moet je steeds kijken waar je gebleven was, maar met 10 tegelijk gaat het wel redelijk zo.
verder vind ik het wel super makkelijk werken, het inloggen vind ik simpeler als andere uploadsite's en ook de urls zijn makkelijker die kun je zo doornummeren als je de foto's op een ander forum post! ;-duim

Re: Farmerfoto.nl

Geplaatst: zo 04 jan, 2015 14:11
door mike_v
De foto grootte bij het selecteren zo instellen dat er tien foto's per regels in je venster staan. Dan kan je regel per regel doen en als de foto's genummerd zijn, gewoon steeds per tien onthouden ;-) .

Re: Farmerfoto.nl

Geplaatst: zo 04 jan, 2015 14:27
door Stigter
En je kan nu ook commentaar leveren op de foto's!
ps, ik was even aan het knutselen, maar blijkbaar kon ik als enige wel op Farmerfoto.nl.. Mijn excuses