Zonline geeft 32 zonnepanelen weg!

MichieldeS
Nieuw lid
Nieuw lid
Netherlands
Berichten: 0
Lid geworden op: di 06 mei, 2014 11:27
Voornaam: Michiel

Zonline geeft 32 zonnepanelen weg!

Berichtdoor MichieldeS » di 06 mei, 2014 11:30

agrariërs of boerenbedrijven hebben vaak prachtige daken om zonnestroom op te wekken. Deze stroom kan worden gebruikt in het boerenbedrijf of woonhuis. Toch blijven veel daken en loodsen in Nederland onbenut. Dat is zonde want het levert in veel gevallen een mooi rendement op. Bovendien kan zonnepanelen op zichtbare daken anderen aanzetten na te denken over duurzaamheid.

Ben jij ambassadeur van de zon?
Om de mogelijkheid van zonnestroom voor de agrarische sector onder de aandacht te brengen, zijn wij op zoek naar een boerenbedrijf of eigenaar van een loods of mooi zichtbaar dak dat ambassadeur van de zon wil zijn. Wij belonen dit met een zonnesysteem: het woord ZON, geschreven in 32 zonnepanelen.

Om in aanmerking te komen voor deze prijs ter waarde van 10.000 Euro dient de eigenaar een mooi zichtbaar dak te hebben. Hiervoor is een mooi zichtbaar dak van minimaal 16 bij 5.5 meter een vereiste.

Deelnemen?
Schrijf in maximaal 100 woorden een motivatie waarom uw dak in aanmerking zou moeten komen voor deze prijs. De aanmeldingen wordt beoordeeld door een jury, bestaande uit Pier Vellinga, hoogleraar klimaatverandering aan de Universteit van Wageningen, Yvon Jaspers, presentatrice van het populaire programma Boer Zoekt Vrouw, en Jan Willem Erisman, directeur van het Louis Bolk Instituut.

Inzendingen kunt u voor 12 mei 2014 mailen naar roebyem.anders@zonline.nu

Meer informatie is te vinden op http://www.zonline.nu/win-de-zon


Terug naar “Prijsvragen en (foto)wedstrijden”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten