Pagina 1 van 1

Overleven aan de keukentafel

Geplaatst: di 07 feb, 2017 14:37
door Agrifac Machinery
Goedendag

Dinsdag 14 februari organiseren wij samen met VisscherHolland een dag om u als ondernemer verder te helpen:

Overleven aan de Keukentafel
Een boer(in) die succesvol wil zijn, wordt ondernemer. Manager en vakman/-vrouw tegelijk. Dat weerhoudt ons er niet van om alles aan de keukentafel te bespreken.

> Maar hoe maak je nu de juiste beslissing voor je bedrijf?
> Hoe zorgen we ervoor dat er voldoende, voedzaam en veilig voedsel op de keukentafel, in de stallen en supermarkten ligt?
> Hoe keren we de vaak negatieve publieke opinie?
> Wat houdt precisielandbouw precies in en hoe onderscheid ik me als ondernemer?

Agrifac Academy en VisscherHolland organiseren het seminar “Overleven aan de Keukentafel” op 14 februari 2017 in theater de Meenthe te Steenwijk. Samen scheppen we orde in de chaos in een wereld waarin we veel overvloedige informatie tegenkomen en nieuwe technologieën elkaar in rap tempo opvolgen.

Inschrijven voor 14 februari kan nu nog :D
Het ochtendprogramma biedt een keur aan sprekers die vanuit eigen ervaring, expertise en perspectief op de verschillende onderwerpen in gaan. Zij zullen inspireren, waarna we met elkaar met de vraagstukken aan de slag gaan. Meepraten, daar gaat het om. Aan de keukentafel natuurlijk. De leiding is in handen van dagvoorzitter Helga van Leur. Meer informatie en inschrijven voor de 14e kan hier: http://www.agrifac.nl/overleven

Tot de 14e!